duminică, 28 noiembrie 2010

Recomandare de film: The Shift

The Shift

Este un film frumos despre natura umana care atinge unele idei esentiale ale existentei noastre.
Mi-a placut ca nu a fost un film exagerat din nici un punct de vedere ci mai degraba foarte bine ancorat in realitate. Ideile principale au fost ilustrate prin situatiile unor personaje care prin decursul lor reuseau sa creeze un cadru complet din care sa reieasa foarte usor ceea ce se dorea transmis.


Mi-a placut ideea generala din film care transmitea sa avem incredere in viata. In cursul ei firesc si natural. Sa nu mai incercam sa fortam lucrurile din frica si neincredere si sa le luam asa cum sunt. Sa plutim alene pe aripile vietii cu increderea ca tot timpul totul se va aranja perfect. Fiindca totul in viata se aranjeaza perfect si este de o sincronicitate nemaipomenita. Natura ne dovedeste asta cu fiecare zi. Din frica incercam sa fortam lucrurile intr-o anumita directie, ne creem asteptari si tinte si devenim tristi cand acestea nu se implinesc.
Wayne Dyer incearca sa ofere o solutie calma si frumoasa : aceea de a asculta in liniste chemarile vietii. Aceea de a curge fara a mai incerca sa fortezi nimic. Ci doar sa fii. Si sa te bucuri.

Vi-l recomand cu caldura, iar daca il vedeti astept cu drag parerile si impartasirile voastre.

2 comentarii:

  1. Salut, mi-as dori mult sa vad filmul. Nu l-am gasit pe net si nici cartea. Poate nu am cautat destul de bine. Te rog sa ma ajuti sa-mi dai si mie un link cu filmul (sau cartea) de unde sa-l descarc...asta in conditiile in care nu cumva l-ai cumparat ;))
    Mersi anticipat, Andreea

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey, revin cu un link dupa ce il uplodez pe transfer.ro ;) Kisses!

    RăspundețiȘtergere