marți, 26 aprilie 2011

Despre dorinte si creatie

Parcursul este simplu.
Dorim. Creem. Experimentam. Dorim din nou.

Dorintele noastre sunt ca niste rachete comandate. Odata lansate vor ajunge sa creeze ceea ce ne dorim cu cea mai mare usurinta posibila. 
Dorinta pura exprima libertate. Ea nu constrange, nu impune reguli, nu se grabeste si nu produce suferinta. Dorinta pura inseamna bucuria de a trai si de a experimenta.

Atunci cand iti doresti ceva e de ajuns sa stii in tine ceea ce iti doresti si sa astepti. Atat. Lucrurile vor prinde forma, oamenii potriviti vor veni, pana si gandurile si ideile inspirate vor aparea din senin. Totul se leaga odata ce stii ce iti doresti.

Orice dorinta se concretizeaza. Dorintele care intarzie sa se concretizeze sunt cele care au ascunse in spate alte nevoi, vicii sau frici. Si realitatea e nevoita sa le oglindeasca si pe ele. O dorinta adevarata nu presupune nicio nevoie. Nu presupune nicio constrangere si nicio nerabdare. O dorinta reprezinta doar bucurie de viata. 

Scriu asta pentru ca stiu ca a creea ceva in mod constient e mult mai savuros decat pe pilot automat. Si stiu ca aceasta constientizare a puterii dorintelor noastre este de baza pentru a putea crea cu usurinta. 

PS: Aceasta idee sta la baza micului meu proiectel Cutia cu Vise. Dar despre el, o sa aflati in curand, hihi.
Pana atunci bucurati-va de cat mai multe dorinte frumoase!

2 comentarii:

  1. Ce frumos ai scris! Singura dorinta ce nu mi se implineste este ca... nu gasesc omul potrivit, care sa ma accepte cu bune si cu rele, si sa intemeiez o familie.

    In rest, dorintele se primenesc si dospesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey draga mea, acel om deja exista! :)
    Dar cred ca il vei gasi atunci cand nu il vei mai cauta, ci ii vei da voie sa vina in mod firesc :) Si pana atunci te poti bucura de tot ce ai in jurul tau.
    Lucrurile astea sunt precum o orchestra perfect sincronizata. Totul este exact asa cum trebuie sa fie :)

    In rest, ma bucur sa stiu ca dorintele tale prind forma si te ajuta sa te bucuri! :D

    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere