luni, 2 mai 2011

Recomandare de film : Mr. Nobody

"Nothing is real, everything is possible."

Un film de care imi este foarte greu sa scriu. Deoarece mi s-a parut atat de bun. As putea spune ca, in momentul asta, este unul dintre cele mai inedite si interesante filme pe care le-am vazut. Poate chiar mai bun ca The Fountain.

Ca si descriere foarte scurta, pentru ca vreau sa va pastrez placerea de a-l descoperi, filmul se invarte in jurul idei genereale ca toate alegerile creeaza ceva. Ca in orice punct creem o noua posibilitate, o noua realitate, o noua experienta. Doar ca la sfarsit toate acestea sunt la fel de reale si la fel de bune. La sfarsit exista doar bucuria de a fi trecut prin ele.

Filmul este de o complexitate uluitoare. Magnific ca si dinamica a ideilor, cu scene cand realiste cand suprarealiste, te invarte printr-un amalgam de posibilitati si emotii, iar la sfarsit ramai cu un zambet interesant si spui: wow :)

Vi-l recomand cu caldura si astept sa-mi spuneti cum vi s-a parut.
Iar daca aveti si voi recomandari de filme(sau carti) mai "altfel", le astept cu drag! :D


>Mr. Nobody

2 comentarii:

  1. Heey! Am uitat sa iti dau carte, dar am ramas vrajita de Mr. Nobody :)

    Iti recomand Nunta in Cer - Eliade, Adam si Eva - Rebreanu, Colectionarul - John Fowles, Crinul Rosu - Anatole France, sau chiar Magicianul - John Fowles. Altceva momentan nu imi vine in minte, dar revin in caz de ceva - de o "sclipire".
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey Elena!
    Pe primele doua le-am bifat in copilarie :) Si au fost intr-adevar f inspirate. Pe celelalte inca nu le-am citit si iti multumesc de recomandare!

    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere