duminică, 15 mai 2011

Surprize placute :D

Ca tot vorbeam de dorinte si felul in care ele se implinesc.
Anul acesta m-a prins o boala incurabila de a ajunge in Maroc. Imi tot placea mie gandul de a ma plimba printre stradutele lor stramte si prafuite, de a simti un miros nou si inedit, de sofran si condimente, de a dormi intr-un riad. De a simti cumva acea parte din lume, atat de indepartata si diferita de felul nostru de viata. Si imi mai doream foarte foooaarte mult sa pot ajunge in desert, si sa pot dormi o noapte acolo, privind stelele. Imi inchipui eu ca acolo bolta cereasca se lumineaza noaptea, ca intr-un spectacol imens, si nu vor mai exista lumini ale orasului sau alte lucruri sa deranjeze acest spectacol. Si pur si simplu acea izolare de tot, acel desert imens, in mijlocul caruia sa imi pot culca capul, mi se pare de o extraordinara grandoare.
Ca si cum acolo as fi doar eu si universul.

Acum 2 saptamani am primit pe mail din senin o oferta, de la un fel de organizatie de tineri, cu o excursie in Maroc. Excursie, care culmea, cuprindea si o calatorie de 2 zile prin muntii Atlas, plimbare cu camila prin desert si dormit o noapte acolo.

Deci ..ce mai pot sa zic? Suprize foarte placute!
Nu am stat sa ma gandesc de doua ori, m-am inscris direct. Si la inceputul lui iunie am sa ajung, cu bucurie, sa vizitez teritoriul Marocan.

Concluzie: Dorintele se implinesc rapid, atunci cand ni le dorim si le asteptam cu bucurie. Eu, de exemplu, nu am cautat prea tare nimic pentru Maroc, stiam ca voi ajunge candva acolo.
Maktub cum ar zice ei :)

ps: cu siguranta revin cu poze si detalii :D

4 comentarii:

  1. Drum bun.... si vesti minunate. Daca se poate si un semn de carte contra cost, trimis la intorcerea in tara prin posta, as fi cea mai fericita.

    Imbratisari si ganduri bune. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Heeeeey, cu siguranta. Aduc cu drag un semn de carte! Mereu mi-a placut sa fac cadouri, deci va fi o placere sa stau sa il aleg! :D

    Te imbratisez!
    D

    RăspundețiȘtergere
  3. Muuultuuumesc din tot sufletul! Sa nu cauti mult. Cel mai ieftin, cel mai semn de carte pe care il vezi. :) Pupici si imbratisari voioase!

    Si eu imi doream sa ajung la teatru... si azi ma suna o prietena ca a rezervat bilete pentru joi seara si daca vreau sa merg. :)

    Se poate deci... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Yooii :D

    yeap, se poooaate, hih! :D

    RăspundețiȘtergere