vineri, 7 ianuarie 2011

Firesc(2)

Sunt momente in care stii ca un lucru s-a incheiat. Uneori din teama incercam sa tot pastram anumite lucruri. Si stiu si eu cum e sa nu-ti imaginezi viata ta fara un anumit lucru, statut, persoana. Dar mai important decat orice cred ca sta constientizarea faptului ca oricand esti complet. Oricand tu esti tu si acest lucru iti da puterea totala. Si unele lucruri vin si altele pleaca, unele se formeaza altele se pierd si tot asa. Viata este un dans. Si cu cat te temi mai putin de necunoscut cu atat acesta va prinde forme din ce in ce mai frumoase. Caci necunoscutul aduce mereu cu sine lucruri noi. Si atunci cand nu te agati de nici o posibilitate anume, atunci inviti in viata ta toate posibilitatile sa prinda forma.
Vreau sa invat din ce in ce mai mult sa ma las cuprinsa de necunoscut, sa renunt aproape de tot la orice tip de control si sa las lucrurile sa se aseze asa cum vor ele. Eu doar ma voi bucura de ceea ce exista si cu cat mai mult voi reununta la control cu atat mai mult lucrurile vor prinde forma care imi place cel mai mult. Stiu ca e un paradox, dar simt si stiu ca asa va fi.
De azi sunt iar copil iar viata va fi din nou un mister nedescoperit. Vreau ca viata sa imi arate cine sunt nu invers. Nu vreau sa descopar limitele acestei vieti, nu vreau sa ii disec misterul si sa ii dau lumii acesteia imaginea mintii mele. Vreau ca ea sa imi arate imaginea sufletului meu. Caci asta face in mod obisnuit cand eu nu o fortez cu mintea mea. Multumesc.

3 comentarii:

  1. Frumoasa hotarare ai luat, aceea de a fi din nou copil. Eu am luat hotararea asta din primavara, cand m-am hotarat sa tai o cifra din varsta mea. Si chiar m-am simtit anul acesta ca o printesa! :)

    Iti doresc ca anul acesta sa ai parte de lucruri bune si frumose, sa te poti bucura de fiecare clipa, si nu uita ca inainte sa-ti ia ceva, Dumnezeu ti-a pregatit ceva mai bun. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru gandurile frumoase si pentru impartasiri!
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere