marți, 31 august 2010

Acum, aici totul este perfect

O veche etapa se incheie. Si una noua ia nastere, chiar daca nu toti suntem constienti de asta. Multi sunt pionieri in aceasta noua etapa fara sa fie constienti de asta.

Toti cei care privesc lumea cu inima, toti cei care prin munca si lucrul lor aduc o imbunatatire lumii fara sa isi doreasca nimic in schimb, toti cei care viseaza la o lume mai buna, toti cei care isi redobandesc simtul copilariei si al uimirii fata de viata, toti cei care au renuntat la a mai controla excesiv lucrurile si viata si se bucura doar de miracolul de a fi, toti cei care traiesc in fiecare zi cu zambete in suflete si stiu ca fiecare clipa este un miracol, toti cei care stiu ca totul este perfect exact asa cum este si nu mai este nevoie de nimic in plus sau in minus, toti cei care se simt completi, toti cei care isi doresc schimbarea, toti cei care traiesc iubirea in viata lor, toti cei care incearca sa isi depaseasca limitele personale, toti cei care au renuntat la frica si control, toti cei care iubesc si zambesc fara sa isi doreasca nimic in plus fata de momentul prezent.

Ne-am nascut intr-o era a fricii, a ezitarilor, a dubiilor, a neincredererii. Dar eu zic ca suntem aici tocmai pentru a schimba asta. Tocmai pentru a avea curaj, a fi siguri si increzatori, tocmai pentru a schimba vechile tipare, tocmai pentru a ne bucura de ceea ce suntem, tocmai pentru a simti in noi fericirea de a fi.

Vechiul este schimbat zilnic, chiar daca nu exista nici un istoriograf de data asta.

Va zambesc si va multumesc si stiu in inima mea ca tot ce a fost a fost o experienta din care am invatat dar acum este momentul sa creem in sfarsit lumea la care am visat atat de mult in momentele noastre de reverie.

Iar aceasta lume nu se creeaza schimband ceva la exterior. Singura schimbare pe care o putem aduce este sa ne eliberam noi insine de frici si retineri, limite, constrangeri si judecati personale si sa ne dam voie in sfarsit doar sa fim. Atat de simplu, nu? :) Simplu si frumos. Si oricine poate face asta. Nimic nu trebuie, nimic nu lipseste. Totul este ideal asa cum e.

Prezentul este perfect. Va invit sa va bucurati de el si sa il simtiti in inimile voastre.

2 comentarii: