joi, 5 august 2010

Despre legaturi

Uneori legaturile se creeaza direct. Si sunt atat de simple, de parca simti ca fara nici un efort reusesti sa dai forma acelui lucru. Ca si cum legatura s-ar crea de la sine, ca si cum totul ar fi asa firesc si natural ca nici nu apuci sa constientizezi procesul. Atunci lucrurile sunt in starea magica de a fi. Si atunci se face loc pentru bucurie si creativitate.

Legaturile pot fi de orice tip : relatii de amicitie sau amoroase, gasirea unui job sau a unei activitati care ti se potriveste ca o manusa, implinirea unei dorinte sincere sau a unui obiectiv..orice aproape. Orice lucru care implica o legare de ceva exterior. Sunt momente, cum spuneam, in care aceste legaturi iau nastere si se dezvolta atat de firesc ca ajungi sa te intrebi cum s-a intamplat. Atunci ele reflecta simplitatea si bucuria vietii. Atunci poti stii ca sufletul tau a gasit locul potrivit.

Dar sunt momente in care ele nu curg asa firesc si simplu. Si simti ca te invarti precum un hamster intr-un cerc, incercand sa ajungi in punctul respectiv. Lucrurile nu se urnesc, sau daca se urnesc se urnesc cu greu si consumand multa energie. Cauti sa creezi o legatura acolo unde nu isi are rolul. Si sufletul tau incearca sa iti zica ca ceea ce cauti nu este ceea ce ai nevoie.

Atunci cand lucrurile merg simplu si natural intr-o anumita directie, atunci putem stii cel mai bine ceea ce avem nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu