luni, 20 septembrie 2010

Cateii s-au emancipat

In ziua de azi cateii s-au emancipat. Merg deseori pe bulevard cu o domnita la brat, trec strada pe la locurile marcate cu zebre, uitandu-se atenti in dreapta si-n stanga, ba chiar am observat ca au descoperit cum sa mearga cu masina. Pe langa faptul ca le place sa isi fluture urechile voiosi cand merg cu masina mica, mai nou ii poti intalni in mai multe mijloace de transport. Astazi, de exemplu, un catelandru simpatic s-a urcat voios cu noi in autobuz. Dadea vesel din coada cand a pornit masina. Daca ar fi stat pe scara l-as fi intrebat daca coboara la prima, dar cum si-a rezervat un loc intre scaune nu am avut ocazia.

Oamenii din autobuz povesteau ca e un caine calator si deseori face drumetii cu autobuzul pe ruta respectiva. Poate ca, intr-adevar, are treaba dimineata si ii este mult mai comod asa. Cui nu i-ar fi?

Oricum, l-am salutat la plecare..i-am spus "pa Petrica!"(imi place sa cred ca il chema Petrica) si ne vedem si maine..aceeasi ruta..aceeasi ora. Cine stie, poate data viitoare impartim un covrig impreuna sau chiar o cafea de dimineata. 

Cateii s-au emancipat. Curand vor incepe sa comande pizza acasa, sa stea la coada la inghetata si sa fluiere domnite la coltul strazii. Daca nu cumva fac asta deja :)

3 comentarii:

  1. Ce tare!! Îți recomand să te uiți aici http://colormekatie.blogspot.com/2010/09/cat-cafe.html , să vezi că în Japonia , pisicile sunt cele emancipate. Nu se știe când o să se deschidă și la noi vreun cafe/restaurant pentru căței. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Supeeer! Mi-ar placea si mie o cafenea de genul aici in ro, nu facem una? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm..de ce nu? După o zi stresantă , cred că mi-ar prinde bine o ceașcă de ceai lângă pisici/căței. Atât timp cât sunt cuminți :P

    RăspundețiȘtergere